Konkurrencer

Anden søndag i advent: Endnu en pakke på spil

Skrevet af Redaktionen

Vandt du ikke noget i første runde af Undertoners adventskonkurrence? I denne uge har du en ny chance.

Hva'?!? Sagde jeg ikke, at du kun skulle tænde to? Og hvorfor er der fem lys i adventskransen?

Hva'?!? Sagde jeg ikke, at du kun skulle tænde to? Og hvorfor er der fem lys i adventskransen?

Efter sidste uges lidt hurtige advents-udspil og en tilsvarende kort deadline har du i denne omgang lidt længere tid til at få pudset brillerne og gennemlæst de kilder, du skal bruge for at svare på det nedenstående spørgsmål. Så var du ikke heldig i første omgang af Undertoners adventsjuleleg, behøver du ikke at være ked af det. Kom i stedet lidt tættere til bordet og hjælp os med at sprede julehygge og tænde det andet lys i det virtuelle kontors adventskrans.

Proceduren er ikke meget anderledes, end den plejer, når vi laver konkurrence, til gengæld er pakken en del større, den indeholder nemlig en lille stak cd’er, så du kan lukke familiens juleskænderier og pebernøddegnasken ude, sunket ned i lænestolen og med høretelefonerne på.

Derfor: Find ud af, hvilken af de tre svarmuligheder, der passer bedst til spørgsmålet, og sørg for at få klikket boksen af og skrevet dit navn og adresse, inden den velsignede anden søndag i advents 24. klokketime udløber. Vi skal med andre ord have dit svar i mailboksen inden 6. december kl. 24.

Konkurrencen er afsluttet.

Leave a Reply