Nyheder

Undertoner holder sommerferie

Skrevet af Redaktionen

Så er tiden kommet, hvor Undertoner-redaktionen vil lade sandet glide gennem fødderne, lytte til bølgerne og grille med vennerne. Kære læsere, det er ferietid.

Også når der bare skal slås græs, er kun det største og bedste godt nok for Undertoner.

Også når der bare skal slås græs, er kun det største og bedste godt nok for Undertoner.

De sidste udbrændte telte er fjernet fra Roskilde, det sidste tæt omslyngede par sendt hjem, og vi har fået sat en fornem hængelås på porten til udskejelserne på Festivalpladsen med Kim Elgaard Andersens opsummerende artikel. Nu er tiden kommet til at lade computer og redaktionelle sprogblomster passe sig selv. Vi vil ud og kaste med vandballoner, nyde duften af nyslået græs og slå smut ved Vesterhavet.

Vi vender vitaminspændte og veludhvilede tilbage mandag 2. august, til et efterår hvor vi i spænding venter på udgivelser fra bl.a. Antony and the Johnsons (der kan fås inklusive en bog med malerier, collager, fotografier og digte fra Hegartys hånd), Gang Gang Dance, Grinderman, Panda Bear, Arcade Fire og Black Mountain. Vi tror på, at det bliver endnu en forrygende sæson med masser af spændende, eksperimenterede musik og lige så fantastiske anmeldelser til vores læsere.

Hav en forrygende sommer. Vi ses til en ny sæson 2. august!

Leave a Reply