Nyheder

Undertoner får ny redaktør

Hvis du var vampyr, ville du elske det. Der kommer frisk blod i redaktørstolen. Selvom du ikke er vampyr, har du nu god grund til at elske det alligevel.

Her sidder de to afgående redaktører (længst til venstre) og nyder deres otium med vennerne.

Så er der vagtskifte på Undertoner. Vi trådte til i september 2008 og afløste dermed den forrige redaktør Mikkel Arre. Nu er det vores egen tur til at blive afløst. Få fornyet energi ind i Undertoners stadige strøm af ord om musik.

I den tid, vi har været her, har Undertoner fået et tiltrængt nyt design. Vi har gjort langt flere af vores potentielle læsere opmærksomme på, at vi findes. Vi har fået flere live- og plade-anmeldelser, og ikke mindst har et personligt hjertebarn, hiphop, fået mere taletid.

Det har været sjovt og hårdt at knokle for kvaliteten på Undertoner, og det havde ikke blevet så godt, hvis det ikke var for de mange talentfulde skribenter, Undertoner kan bryste sig af. Men nu vil vi kaste os ud i nogle af livets mange andre muligheder og overlade styringen til en anden.

Den anden kommer fra egne rækker. Signe Palsøe har gennem årene været en uvurderlig hjælp til at redigere tekster og har selv været med til at holde det høje niveau på Undertoner som skribent. Nu kommer hun til at styre hele ståhejet fra topposten, og vi er overbevist om, at hun vil løse den opgave med stor succes.

To tikkende taktarter takker af.

Christian & Kim

Leave a Reply