Nyheder

Fredagsvideo: The Kills: “Satellite”

The Kills udgiver deres fjerde album, Blood Pressures, 4. april, og de kommende 11 sange vil eftersigende vise den stramme rocklyd fra en mere fyldig side med komplekse strukturer og flere instrumenter. I forbindelse med den kommende udgivelse har Jamie Hince og Alison Mosshart skrevet følgende brev til pressen – her gengivet i en beskåret egenoversættelse:

»Mens vi var i Michigan, arbejdede Alison sig gennem 52 tomme kassettebånd i sin fire-spors båndoptager. Jamie købte tre guitarer og en mellotron. Studiets hunde åd 360 pund hundemad. Vi drak al rødvinen, så vhs-bånd om Vietnam, blev blæst ned gennem gaderne af vinde med orkanstyrke, så på lynnedslag, kørte på cykler/faldt på cykler.

Vi startede et spil rummy og spillede det aldrig færdigt. Vi forsøgte at lave barbeque og indså, at vi ikke var egnede til det. Suppe var bedre. Suppe er bedre. (…)  Lyder det forvirrende? Godt. Vi skal nok holde kontakten. X The Kills.«

Første video fra duoen har været klar et par uger, og det er nummeret ”Satellite”, der har fået visuel ledsagelse. Videoen omfatter en lækker Rolls Royce og Jamie og Alison på Bonnie & Clyde-lignende miniroadtrip gennem USA, hvor Alison vrider sig på bagsædet og ifører sig platinblond paryk. Du kan selv vurdere, om du kan hitte rede i historien, der følger den tungtpulserende sang.

God weekend!

Den øvrige trackliste til Blood Pressures er som følger:

1. Future Starts Slow
2. Satellite
3. Heart Is A Beating Drum
4. Nail In My Coffin
5. Wild Charms
6. DNA
7. Baby Says
8. Last Goodbye
9. Damned If She Do
10. You Don’t Own The Road
11. Pots and Pans

Leave a Reply