Nyheder

Cavio holder pladerelease 8. april

Skrevet af Mia Ravn Bach

Danske Cavio går dette forår i møde med udgivelsen af pladen Pieces of Distorted Parts. Allerede nu er det af muligt at downloade to gratis tracks om ugen fra den kommende plade på Neh-Owh Records’ hjemmeside.

Danske Cavio går dette forår i møde med udgivelsen af pladen Pieces of Distorted Parts. Albummet udkommer på Neh-Owh Records og ligger klar 8. april. Det er en vinylskive, der højst sandsynligt kommer til at emme af eksperimenterende, skæve og knitrerende elektroniske lyde tilført kantede melodier og vokalsamples.

Allerede nu er det af muligt at downloade to gratis tracks om ugen fra den kommende plade på Neh-Owh Records’ hjemmeside. Når hver uge er omme, slettes de to numre igen, og to nye tracks fra pladen uploades. Vil man have fat i hele albummet gratis, handler det altså om at holde øje derinde.

I forbindelse med pladeudgivelsen afholdes der releaseparty 8. april på det kreative fristed Bolsjefabrikken i København. Ud over at Cavio selv optræder denne aften, kan man ligeledes opleve tre andre interessante danske navne: You Know Name ItCph_Cpu og , som alle er signet af Neh-Owh Records.

Leave a Reply