Nyheder

Ny video fra James Blake: “Lindisfarne”

Skrevet af Mia Ravn Bach

Se den nye video til nummeret “Lindisfarne” fra James Blakes selvbetitlede album fra februar.

Der er netop kommet en ny video ud til James Blakes stemningfulde nummer “Lindisfarne”, hvor Blake har computeriseret sin stemme ihærdigt. “Lindisfarne” er hentet fra det selvbetitlede album, som udkom i februar.

Gennem denne video observerer Blake en ung vennegruppe, som befinder sig i en gammel herskabsvilla et vilkårligt sted i verden. Ud over nærbilleder af deres hudafskrabede sommerknæ ser man gruppen udføre en slags ritualer, hvor de blandt andet drikker hinandens spyt og ganske uskyldigt udforsker hverandres kroppe. Stemningen i videoen er småuhyggelig, uskyldig og mystisk på samme tid, hvilket på flere måder er med til at føje noget udefinerbart ekstra til dette nummer.

Mange vil måske mene, at James Blake er en kunstner, man enten bifalder eller afskyr, men for god ordens skyld er det dog alligevel værd at tage et smugkig på denne video – om ikke andet, så for de smukke billeders skyld.

Se videoen til “Lindisfarne”, der netop har fået premiere via Pitchfork.
Den 22-årige musiker er lige nu i gang med at turnere USA rundt, men rammer snart Danmark, hvor han giver koncert på dette års Roskilde Festival.

Leave a Reply