Nyheder

Sidste omgang med WOMEX på dansk jord

Skrevet af Daniel Niebuhr

Verdensmusikexpo’en- og festivalen WOMEX løber af stablen i København den 26.-30. oktober. Det er sidste gang festivalen afholdes i Danmark.

Verdensmusikexpo’en- og festivalen WOMEX, der finder sted i København for tredje gang mellem den 26. og 30. oktober i år, er samtidig endestationen for tre års vellykket udbredelse af verdensmusikken til især det danske publikum. Blandt andet på årets Roskilde Festival var det til at få øje på med lige under 30 deciderede verdensmusiknavne. Næste års WOMEX stod desuden længe til overhovedet ikke at blive afholdt; men i går kunne man så præsentere, at turen i 2012 vil gå til Thessaloniki i Grækenland.

Derfor forventes det, at der bliver lukket med et brag, når navne som blandt andre JuJu, Systema Solar samt danske Tako Lako sætter punktum for verdensmusikkens vel nok største årlige begivenhed, hvor Undertoner selvfølgelig vil være til stede og bidrage med udvalgte koncertanmeldelser.

For de interesserede kan der læses meget mere om WOMEX og hele organisationen på deres hjemmeside, hvor man samtidig kan finde en liste over optrædende samt datoer for de enkelte koncerter.

Leave a Reply