Nyheder

Nyt fra Die Antwoord

Skrevet af Camilla Zuleger

Sydafrikas fremmeste eksportvare på hiphopfronten er klar med et nyt album til januar.

Die Antwoord, foto: Sebastian Kim

Den vilde sydafrikanske hiphop-gruppe Die Antwoord, der består af Ninja, Yo-Landi Vi$$er og DJ Hi-Tek har gang på gang rystet musikscenen med deres musik, som oftest betegnes som zef. Hvad dette zef helt præcis skal dække over, er der gennem tiden blevet givet mange bud på, men spørger man Yolandi selv, lyder svaret sådan: “It’s associated with people who soup their cars up and rock gold and shit. Zef is, you’re poor but you’re fancy. You’re poor but you’re sexy, you’ve got style.”

Bandet fik deres hidtil største succes med nummeret “Enter the Ninja”, og nu udsender de deres anden plade. Pladen kommer til at hedde Tensions og skulle gerne udkomme i løbet af januar.

Du kan læse om baggrunden og Die Antwoords egne historier bag de foreløbige fem sange her.

Leave a Reply