Nyheder

Munster udgiver Swell Maps single-boks


Det spanske selskab Munster Records udgiver nu et single-bokssæt med et af historiens bedste bands: The Swell Maps. Boksen indeholder fem singler:

Read About Seymour // Ripped & Torn : Black Velvet
Dresden Style / Mystery Track // Ammunition Train / Full Moon (dub)
Real Shocks // New York / Avalanche
Let’s Build A Car // Big Maz In The Country / …Then Poland
Secret Island // Sheep Dip / Texas

Singlerne kommer med de originale covere, og der er dermed tale om et sandt lille luksusprodukt (man får endda Secret Island-singlen med cover, selv om den aldrig udkom i sin tid). Boksen er måske nok mest for fans, eftersom numrene allerede ligger forskellige steder, f.eks. på Mute Records’ Collision Time Revisited fra 1989, og som ekstranumre på genudgivelserne fra 1989 af Swell Maps’ to plader, A Trip to Marineville og In Jane From Occupied Europe. Alligevel er boksen en fin lille sag, og det er dejligt, at Munster bruger krudt på at udgive/genudgive plader med seje kunstnere som Swell Maps, Nikki Sudden og Alex Chilton.

Leave a Reply