Nyheder

Brian Wilson til Roskilde


Foto: Jeff McEvoy

Der er travlt på bookingkontoret hos Roskilde Festival. I hvert fald har de netop offentliggjort fem dugfriske navne, hvoraf ét af disse, der unægteligt må blive blandt festivalens ypperste hovednavne, er gammel i gårde.

Navnet er Brian Wilson, og han har takket ja til at spille på Roskilde. Selv om Wilson er en gammel beach boy, var han blandt de mest omtalte navne i 2004. Dette skyldtes udsendelsen af pladen Smile, som var et ældre projekt fra 1967, som måske var for eksperimenterende til tiden dengang. Men i 2004 kom det ud, og det har gjort, at mange påny har kastet deres opmærksomhed på Brian Wilson.
Til sommer kan vi så kaste vore blikke mod Orange scene (formentlig), når tonerne lyder af Good Vibrations samt de øvrige spandevis af hits.

Øvrige offentliggjorte navne er Bjørn Berge (N), Dungen (S), Mugison (ISL) og Skambankt (N).

Læs også Undertoners anmeldelse af Brian Wilson: Smile

Leave a Reply