Nyheder

Khonnor på Roskilde Festival


Khonnor, i visse kredse kendt som vidunderknægten, er nu også at finde på årets Roskilde Festival. Det samme er Carl Cox, Armand van Helden, Autechre og Two Lone Swordsmen.

Khonnor, der i øvrigt giver koncert på Stengade 30 den 9. marts, er kun 18 år, men har allerede skabt et relativt stort navn for sig selv med sin melankolske indietronica. Det bliver interessant at se knægten på en Roskilde-festival.

Carl Cox har nogle flere år på bagen end Khonnor. Den engelske DJ har i femten år spillet House og Techno i London og omegn, og til sommer gør han det altså i Roskilde og omegn. Armand van Helden har med sin specielle blanding af disco, new wave og punk regeret i New York, mens duoen Autechre har overskredet grænser med deres musik.

Endelig kan man også have forventninger til at Two Lone Swordsmen bliver en stor oplevelse, når de tager deres stemningsprægede storbyhymner med til dyrskuepladsen.

Leave a Reply