Nyheder

Nye plader på vej fra Spoon og Radar Bros.


Radar Bros. bliver de første vi hører fra.

Merge Records forkæler os i øjeblikket. Pladeselskabet udsendte en af 2004 bedste plader i form af Arcade Fires Funeral, og nu er der nyt på vej fra både Radar Bros. og Spoon.

Det første vi får at høre er The Fallen Leaf Pages fra Radar Bros. – en plade der udkommer den 22. marts. The Fallen Leaf Pages er gruppens fjerde udspil og en opfølgning til den kritikerroste And the Surrounding Mountains fra 2002.

Den nye plade indeholder 13 numre, der tilsyneladende følger i samme spor som forgængeren: “Smuk, overdådig og en anelse melankolsk slowcore”, er hvordan bandet selv betegner den nye plade.

Spoon sender deres nye udgivelse, Gimme Fiction, på gaden den 10. maj, og også her er der tale om en efterfølger til en yderst kritikerrost plade fra 2002. Kill the Moonlight opnåede blandt andet en placering i top 10 på Pitchforks årsliste, hvilket vel stort set svarer til at ryge i indiehimlen, og under alle omstændigheder booster pladesalget.

Der er ikke så meget information om Gimme Fiction endnu, men Merge er så begejstret for den, at de overvejer at streame hele skidtet kort før udgivelsen. Så hold øje med det. Indtil videre må vi nøjes med tracklisten:

1. The Beast And Dragon, Adored
2. The Two Sides Of Monsieur Valentine
3. I Turn My Camera On
4. My Mathematical Mind
5. The Delicate Place
6. Sister Jack
7. I Summon You
8. The Infinite Pet
9. Was It You?
10. They Never Got You
11. Merchants of Soul

Leave a Reply