Nyheder

Oneidas kommende album er lavet med krydsfiner og sav


Det produktive garage/stoner/psychrock-band Oneida udsender til maj albummet The Weeding, og det lyder til at blive en yderst interessant lytteoplevelse.

Groft sagt består kernen i albummet af lyde frembragt på et kæmpe monstrum af en music box, som bandet selv har bygget af blandt andet krydsfiner, motordele og over 70 savblade. Der er blevet banket søm i i bestemte intervaller, det er blevet optaget, og det hele er blevet bundet sammen af en seriøs omgang strygere.

Brian Coughlin, der har stået for en del af arrangeringen af strygerne betegner det færdige resultat således: “Den følelsesmæssige kompleksitet i denne musik er uforlignelig – det eneste, der kommer i nærheden af det, er en steel-drum-version af Stairway to Heaven, som jeg engang arrangerede til en forlystelsespark.”

Flottere ord kan en plade vel næsten ikke få med på vejen. Vi glæder os til den 3. maj, hvor The Wedding udkommer. Her er tracklisten foreløbigt.

1. The Eiger
2. Lavender
3. Spirits
4. Run Through My Hair
5. High Life
6. Did I Die
7. You’re Drifting
8. Charlemagne
9. Know
10. Heavenly Choir
11. Leaves
12. The Beginning Is Nigh
13. August Morning Haze

Leave a Reply