Nyheder

Tindersticks udsender DVD


De romantiske dagdrømmere fra den britiske gruppe Tindersticks udsender nu en DVD med musikvideoer. Titel: Bareback

Udgivelsen er gruppens første eventyr ud i DVD-genren, men ifølge gruppens pladeselskab, Beggars Banquet, er det samtidig den definitive samling af Tindersticks-videoer. Bareback indeholder således hele ni musikvideoer, der dækker over hele gruppens karriere.

Videoerne er alle instrueret af Martin Wallace, der, ud over at være gammel ven af bandet, har vundet en Emmy og har været nomineret til en BAFTA. Ifølge Beggars Banquet komplimenterer stilen i videoerne stilen i bandets musik – de er nemlig diskrete, intelligente og hjertevarmende.

Trackliste:
1. City Sickness
2. Travelling Light
3. Bathtime
4. Rented Rooms
5. Can We Start Again
6. Can Our Love
7. Don’t Ever Get Tired
8. Sometimes It Hurts
9. Art of Lovemaking (Sexual Funk)

Leave a Reply