Nyheder

Decemberists spreder Bush-fjendtlig video


Decemberists er Bush-kritiske på den sjove måde i deres nye video.

The Decemberists nye video til nummeret Sixteen Military Wives fra bandets netop udkomne tredje fuldlængde Picaresque bliver distribueret via Bit Torrent – et såkaldt Peer to Peer program.

Det er dog med bandets og deres pladeselskabs (Kill Rock Stars) velsignelse, at videoen bliver spredt og downloadet fra computer til computer i de små indie teenagehjem. Selv om Sixteen Military Wives har været vist på MTV2, mente man, at der var større chance for eksponering via Bit Torrent.

Selve videoen er en knap så diskret, men ret så sjov, kritik af Bush-regeringens beslutning om at gå i krig mod Irak. Forsanger i the Decemberists, Colin Meloy, spiller en high-school-knægt, der agerer som USA i et slags FN-spil på skolen, og han beslutter sig for at angribe Luxembourg, der”¦ Ahhr ok, se selv her.

Leave a Reply