Nyheder

Nyt folk og gammelt pop på Roskilde


Joanna Newsom gæster Roskilde-festivalen

Joanne Newsom og Devendra Banhart besøger årets Roskilde-festival med deres nye folk. Det samme gør Duran Duran med deres klassiske pop.

Joanna Newsom med den vidunderlige/irriterende stemme har i det forgangne år blæst nyt liv i folk-scenen sammen med den spillende ex-vagabond Denvendra Banhart. The Milk-eyed Mender og Rejoicing in the Hands endte på mange årslister og nu kan musikken altså også nydes på sommerens Roskilde-festival.

Hvis man er mere til New Romantic end New Folk kan man så glæde sig over, at pop-veteranerne fra Duran Duran også dukker op på Dyrskuepladsen. Nyligt genforenede i den originale opstilling kan man sikkert regne med hits fra 80-erne, og så gør det vel ikke så meget, at de også bliver nødt til at spille et par numre fra den nye skive.

Udover de tre ovennævnte er canadiske The Be Good Tanyas også blevet tilføjet til festivalprogrammet.

Leave a Reply