Nyheder

Bloc Party og Bright Eyes blandt nye Roskilde-navne


Conor Oberst alias Bright Eyes er blandt de nye navne på Roskilde-programmet.

I dag var dagen, hvor en bunke nye navne blev tilføjet til programmet for årets Roskilde Festival, og som vi skrev i går, er både Sonic Youth og Mars Volta at finde på dyrskuepladsen til sommer. Derudover kan man nu også glæde sig til blandt andre de engelske new wave-rockere Bloc Party, der har gjort kanon-karriere i indiekredse, samt den unge Conor Oberst, der under sit alias Bright Eyes har fået et mindre gennembrud i år.

Det canadiske pop-ensemble The Hidden Cameras formår sikkert at skabe en fest i et af de mindre telte, mens ligeledes canadiske Death From Above 1979 er garant for en fængende og yderst medrivende rockkoncert.

Endelig bliver det nok også interessant at følge det Mike Patton-tema, som festivalen har på programmet i år. Den tidligere Faith No More-frontmand optræder således hele fire gange på dyrskuepladsen i forskellige konstellationer. Ud over en koncert med Pattons hovedprojekt Fantômas kan man blandt andet også opleve Maldoror, der er et konventionsudfordrende projekt, hvor Patton optræder sammen med den japanske støjguru Merzbow.

Se alle de nye tilføjelser til programmet på Roskilde Festivalens hjemmeside

Leave a Reply