Nyheder

Cph-Sound signer dansk hardcoreband


The Psyke Project optræder på Roskilde Festivalen. Foto: Roskilde News

Det danske pladeselskab Cph-Sound har signet det danske hardcoreband The Psyke Project, og den nye udgivelse Daikini kommer den 17. maj. Pladen, der er bandets anden fuldlængde, betegnes som værende “brutal, intens og dyster, brudt op af tunge breakdowns og smukke episke passager“.

The Psyke Projects første og selvfinansierede udgivelse Samara kan også erhverves igennem Cph-Sound/VME, og ellers har man også chance for at opleve musikken, når bandet tager på turné efter udgivelsen af Daikini.

Her er de første stop på turen:

13. maj: København, Stengade 30, RELEASE PARTY w. Special Guest
20. maj: Odense, Studenterhuset, w. Rentokiller
21. maj: Århus, Musikcafeen w. Rentokiller
3. juni: København, Ungdomshuset w. Funeral Dinner
10. juni: Århus, Spot 11 Festival
11. juni: Helsinge, HC-32 Festival Vol. 2
29. juni: Roskilde, Obscene

Leave a Reply