Nyheder

Graham Coxon barsler med nyt album


Tidligere Blur-guitarist, Graham Coxon, er så småt gået i gang med efterfølgeren til hans seneste plade Happiness In Magazines. Den nye plade, der er Coxons sjette fuldlængde i alt, men kun hans anden efter bruddet med Blur, har ikke fået et navn endnu, men der er allerede indspillet otte nye sange til den.

To af de sange kan være I Can´t Think Of Your Skin og Gimme Some Love, som begge er blevet spillet på Coxons netop overståede USA-turné. Der er ingen detaljer om, hvornår det nye album forventes at udkomme, men det er sikkert og vist, at Stephen Street igen sidder i producerstolen – ligesom han gjorde under arbejdet med Happiness In Magazines.

Graham Coxon selv vil i den nærmeste fremtid kaste sig over artworket til den nye plade, og så skal han også dekorere sit badeværelse. De rockstjerner, de rockstjerner”¦

Leave a Reply