Nyheder

Jon Spencer en del af Crunchy-familien


Jon Spencer er ny mand i Crunchy-stalden sammen med Matt Verta-Ray i duoen Heavy Trash.

Det danske pladeselskab Crunchy Frog har netop signet Jon Spencer og Matt Verta-Ray, der sammen optræder under navnet Heavy Trash. Duoens Crunchy-debut bliver det selvbetitlede album Heavy Trash, der udkommer den 9. maj.

Musikken bliver på Crunchys hjemmeside – selvfølgelig – beskrevet på en yderst omfangsrig, hip, by-smart, tungen-i-kinden-og-glimtet-i-øjet-agtig måde, der efterlader én med intet indtryk af, hvad man kan forvente. Her på Undertoner er vi dog aldrig bange for at tage nogle chancer, så vi skyder på, at det bliver sådan lidt Rock´n´Roll-agtigt.

Jon Spencer er i forvejen hovedsageligt kendt fra Pussy Galore og Jon Spencer Blues Explosion, mens Matt Verta-Ray tjente sine musikalske lærepenge i indie-rock-bandet Madder Rose.

Leave a Reply