Nyheder

Kaiser Chiefs kommer på Loppen


Her er Kaiser Chiefs "fanget" i et naturligt øjeblik.

På trods af en selvbestaltet status som undergrundsmusiknetzine er vi her på Undertoner ikke for fine til at tage vores lille tørn i hype-maskineriet, når lejligheden byder sig. Og når et band som Kaiser Chiefs, der ligger i limboen mellem nutidigt indieband og fremtidige NME-hype-darlings, giver koncert i Danmark, har lejligheden budt sig.

De britiske pop-new-wavere kommer således til Loppen på Christiania den 4. maj, og giver en, forhåbentlig, hæsblæsende koncert. Koncerten i København er én blandt mange på en omfattende verdensturné, der starter i Skotland i dag og ender i England til august.

Ind imellem kommer Kaiser Chiefs også rundt til en masse sommerfestivaler, og selv om Roskilde Festivalen ikke står på programmet, er der et hul i tourkalenderen i den periode – lige mellem Hultsfred-festivalen i Sverige og Quart Festivalen i Kristiansand, Norge.

Leave a Reply