Nyheder

Massive Attack-soundtrack til download

“Filmisk” var et af anmeldernes yndlingsudtryk, da triphop-bølgen ramte musikscenen i 90’erne, og udgivelser af alskens bands fra Mono til Goldfrapp blev beskrevet som “soundtracket til en film, der endnu ikke er lavet”.
Et af de helt store navne i bølgen fra Bristol, Massive Attack, nøjes ikke med at akkompagnerede ikke-eksisterende film. Efter den knugende indadvendte 100th Window fra 2003 udsendte bandet (der i dag reelt kun består af én mand, Robert Del Naja alias 3D) sidste år soundtracket Danny the Dog.

Det har åbenbart givet Del Naja lyst til mere af samme skuffe, og han har sammen med sin vanlige co-producer Neil Davidge skabt lydsporet til den engelske film Bullet Boy, der har fået fine anmeldelser for at tage det engelske samfunds stigende problemer med skydevåben op til debat.

Del Naja har valgt ikke at udgive Bullet Boy-soundtracket på plade. Ikke desto mindre vil han gerne have, at vi kan få lov at lytte – og derfor bliver filmmusikken lagt ud til download på Napster og iTunes d. 2. maj. Mon det er helt i skoven at skyde på, at det bliver filmisk?

Leave a Reply