Nyheder

Neil Young indlagt

En af rockens helt store legender, Neil Young, befinder sig i øjeblikket på et hospital i New York. Tirsdag blev den 59-årige canadier behandlet for en særdeles farlig udposning på en blodåre i hjernen, og hospitalets personale betragter indgrebet som succesfuldt.

Prognoserne er derfor gode, og i en pressemeddelse skriver Youngs agent, at alt lige nu tyder på, at Neil Young vil kunne genoptage sin karriere på fuldt blus inden længe.

Indtil videre bliver Young dog på sygehuset for at komme sig oven på hjerneoperationen. Det betyder, at showet ved morgendagens uddeling af de canadiske Juno Awards må undvære sit absolutte hovednavn. Showet ville have været Youngs første i hjembyen Winnipeg i ni år.

“Jeg voksede op i byen og så virkelig frem til showet,” meddeler Neil Young fra sygesengen. “Takket være lægerne har jeg det meget bedre nu, så jeg håber, jeg kan få lov at komme tilbage ved en anden lejlighed.”

Leave a Reply