Nyheder

Ny plade på vej fra Bob Mould


Foto: Barry Brecheisen

Gode gamle Bob Mould, frontmand i legendariske Hüsker Dü, er snart tilbage med en ny plade og en efterfølgende turné. Body of Song er titlen på den nye fuldlængde, der udkommer den 26. juli. Turnéen, der starter til efteråret, bliver efter alt at dømme verdensomspændende.

Mould, der tidligere har meldt ud, at han var færdig med den støjende rockmusik, spiller på dette album blandt andet støjende rockmusik, sammen med nogle akustiske og elektroniske ting. Mould har også tidligere forsvoret at ville turnere med et rockband i ryggen igen, men også her ser det (heldigvis) ud til, at han har skiftet standpunkt.

Ifølge Yep Rock Records, hvor den nye plade udkommer på, bliver der nemlig tale om en rock-turné, hvor man også kan forvente numre fra Hüsker Dü-tiden. Det lyder umiddelbart forrygende.

Mens vi venter på Roskilde 06 er tracklisten til Body of Song her:

1. Circles
2. (Shine Your) Light Love Hope
3. Paralyzed
4. I Am Vision, I Am Sound
5. Underneath Days
6. Always Tomorrow
7. Days of Rain
8. Best Thing
9. High Fidelity
10. Missing You
11. Gauze of Friendship
12. Beating Heart the Prize

Leave a Reply