Nyheder

Nye kompilationer på vej fra BSBTA

Det danske DIY-selskab Bloated Sasquatch Beer Theatre Audio (af helt og aldeles uudgrundelige årsager altid forkortet til BSBTA) ligger sjældent på den dovne side. Og dette forår bliver slet ingen undtagelse fra reglen.

Efter at have udsendt århusianske Manuskripts fine debut Digt #1 (oplev dem i øvrigt live: Kollektivet i Rosenkrantzgade, Århus d. 30. april kl. 20) barsler labelboss Christian Kann nu med flere projekter.

I første omgang vil det primært være koncerter, men i løbet af efteråret skulle der ifølge BSBTA-nyhedsbrevet være gode muligheder for, at et godt initiativ fra 2003 blev genoptaget. Dengang søsatte Kann nemlig en EP-klub, der i løbet af året bød på navne som Lake Placid, Antenne, Efterklang og Strumm (plus en flodbølge af mindre kendte kunstnere). Nyhedsbrevet mumler, at en ny omgang EP’er kunne være klar i september eller oktober.

Ligeledes varsler Christian Kann en tredje og uigenkaldeligt sidste udgave af Affiliate Program-serien samt intet mindre end en melodika-opsamlingsplade.
I mellemtiden kan vi så vente på, at Kanns eget projekt Branta Ϗx får færdiggjort og udsendt den interessant betitlede Arse-Shaped Boxx.

Leave a Reply