Nyheder

Nyt album fra Brian Eno

– »Lad os tage en hurtig omgang “gæt efternavnet”. Okay, fornavnet er Brian og mellemnavnene Peter George St. Baptiste de la Salle. Nogen bud?«
– »Laudrup?«
– »Mikkelsen?«
– »Niks. Svaret er Eno.«

Lige så omfangsrig den gamle mesters kæde af navne er, lige så produktiv har han været de seneste år. Siden midt i 90’erne har han i gennemsnit udsendt et album om året, gerne i tæt samarbejde med eksempelvis Robert Fripp eller sin lillebror Roger (hvis mellemnavne vi skal undlade at remse op).
Og produktiviteten er stadig i top hos Brian Eno. Parallelt med CD-genudgivelsen af en perlerække af hans bedste værker som Apollo og Music for Films varsler hans pladeselskab Hanibal Records nu endnu en Eno-plade.

Another Day on Earth er titlen, og den udkommer 13. juni. Der er endnu ikke nogen trackliste klar, men det skulle være ganske vist, at albummet bliver vokalbaseret.

Leave a Reply