Nyheder

Nyt album fra Super Furry Animals

Kun nogle måneder efter at forsanger Gruff Rhys udgav sit soloalbum Yr Atal Genhedlaeth, er han tilbage i folden hos sit band Super Furry Animals.

Ifølge NME har de fem walisere netop afsluttet arbejdet med Love Kraft, der bliver deres syvende fuldlængdealbum. Udgivelsesdatoen er endnu ikke helt fastlagt, men det bliver i hvert fald i august.

Ligesom på Phantom Power fra 2003 har SFA arbejdet sammen med Beastie Boys-produceren Mario Caldato Jr., og indspilningerne i Barcelona, Rio de Janeiro og det lige så eksotiske Cardiff har ifølge Gruff Rhys ført til den mindst poppede plade i bandets 12-årige historie. Til gengæld fortæller Rhys til NME, at det bliver en episk og atmosfærisk plade.

Waliserne har ikke sluppet tracklisten ud, men til gengæld er der mulighed for, at førstesinglen bliver “Psyclone”, som efter sigende handler om en kylling, der bliver ramt i hovedet af en meteorit, fordi den glemmer at se op…

Leave a Reply