Nyheder

Shins endelig tilbage til studiet


De amerikanske indiepoppere The Shins er endelig ved at være parate til at indspille opfølgeren til den dybt roste Chutes Too Narrow. Denne sprudlende popplade blev udgivet helt tilbage i efteråret 2003, og for alle andre alternative bands end måske lige My Bloody Valentine er det altså en lang pause.

The Shins har dog haft travlt med at ride på en succes, der har været støt stigende siden New Slang fra debuten Oh, Inverted World bragede ud af de amerikanske fjernsynshøjtalere som underlægning til en McDonalds-reklame.

New Mexico-bandet har således turneret verden rundt siden Chutes Too Narrow udkom – en turne, der blandt andet resulterede i en fremragende koncert på Roskilde-festivalen sidste år. Da The Shins, ifølge frontmand James Mercer, har svært ved at koncentrere sig om at skrive nyt materiale mens de er på tour, er bandet ikke nået særligt langt med den nye plade.

Men nu er de altså færdige med at spille live for et stykke tid og har endda booket tid i et studie. Hvornår der så kommer en plade ud af det er alt for tidligt at sige endnu, men inden for det næste halve år er, ifølge Mercer, et godt bud. Vi følger spændt med.

Leave a Reply