Nyheder

The Album Leaf og Great Lake Swimmers på Loppen


Jimmy LaValle er manden, der gemmer sig bag navnet The Album Leaf.

Hvis man den 10. maj er i humør til at være ked af det på den fede måde, bør man måske kigge forbi Loppen i København, hvor amerikanske The Album Leaf giver koncert med canadiske Great Lake Swimmers som support.

The Album Leaf er synomymt med guitaristen Jimmy LaValle, og musikken er en afdæmpet ambient post-rock, dryppende med melankoli. The Album Leaf har tidligere turneret med Sigur Ros, og det islandske band er da også en meget god referenceramme, hvis man ikke kender til Jimmy LaValles musik i forvejen.

Great Lake Swimmers er knap så ambient og post-rocket, men det er stadig afdæmpet og dryppende med melankoli, når frontmand Tony Dekker leverer den smukke My Morning Jacket-agtige vokal på en baggrund af blandt andet klaver og akustisk guitar. Great Lake Swimmers udgav i 2003 det selvbetitlede debutalbum, og for nylig kom det andet album Bodies and Minds så på gaden.

Leave a Reply