Nyheder

The dB's genforenes


Genforening er det nye retro – det må efterhånden være en gammel sandhed. I klubben for klassiske bands der genforenes, har the dB’s netop meldt sig ind. Det halvlegendariske powerpop-band fra firserne er tilbage i den originale opstilling med Chris Stamey, Peter Holsapple, Will Rigby og Gene Holder, og de fire gutter har endda skrevet og indspillet nye sange sammen.

Syv original-kompositioner og et cover af den gamle Motown-klassiker What Becomes of the Brokenhearted er, hvad det foreløbig er blevet til, og selv om the dB’s endnu ikke er tilknyttet et pladeselskab, er planen at der skal komme et nyt album i starten af 2006.

Derefter er det også meningen, at bandet vil turnere på baggrund af den nye plade, og selvom det hovedsageligt er lysten til at skrive ny musik, der har drevet the dB´s til en genforening, kan man også godt regne med gamle klassikere til koncerterne.

Fra 1981 til 1987 nåede the dB’s at udgive 4 plader, men det var dog kun de to første, hvor Chris Stamey var med på. Han gik således solo i mellemtiden og har siden dengang også spillet bas i indiebandet Yo La Tengo fra tid til anden.

Leave a Reply