Nyheder

The Mountain Goats udgiver EP til download


The Mountain Goats, der hovedsageligt består af den ekstremt produktive amerikaner John Darneille, har netop udgivet en ny EP, som dog kun fås som download på nettet.

EP´en, der bærer titlen Dilaudid er den nyeste udgivelse i en lang, lang række af albums, 7-tommer-singler og sågar kassette-bånd fyldt med The Mountain Goats specielle og yderst low-fi-agtige tag på indie-genren.

Dilaudid er en forløber til den regulære fuldlængde The Sunset Tree, der udkommer om et par uger på 4AD. EP´en vil både indeholde numre fra det kommende album, samt numre, der ikke klarede cuttet til den udgivelse. Dilaudid kan købes/downloades på 4ADs hjemmeside.

Trackliste:

1. Dilaudid
2. This Year
3. Collapsing Stars
4. Dilaudid (Marrtronix Version)

Leave a Reply