Nyheder

Undertoner skifter redaktør

Med fare for at virke som et usædvanlig selvoptaget musiksite vil vi i dag benytte lejligheden til at fortælle, at der er kommet en ny redaktør her på undertoner. Han hedder Mikkel Arre og har længe været tilknyttet stedet som co-redaktør og skribent. Fra i dag af er han lederen, bossen, “The Head Honcho”, “The Man”, “The Big Kahuna” og hvad man ellers kan finde på af mere eller mindre gyldige synonymer for redaktør. Mikkels mailadresse hedder meget simpeltmikkel@undertoner.dkog ellers er man også stadig velkommen til at rette henvendelser pånyheder@undertoner.dk

Bag ethvert smil gemmer der sig dog også en lille tåre, og når vi siger goddag til Mikkel som redaktør, er det jo fordi vi er blevet nødt til at sige farvel til Anders som redaktør. Anders Hjortkær Christensen har således fået et job i den virkelige verden, men han har heldigvis stadig tid til at berige undertoner med sin skarpe pen, når det gælder anmeldelser af plader.

Med hensyn til fremtidige tiltag her på sitet, kan vi, uden at love for meget, godt love en hel masse. Idéerne bobler som aldrig før, og inden for en overskuelig fremtid vil I, kære læsere, forhåbentlig også nyde godt af et musiksite, der bliver bedre og bedre.

Til sidst bliver vi, med dags dato i mente, nødt til at understrege, at dette ikke er en aprilsnar. Vi er slet ikke skøre nok til at lave den slags.

Leave a Reply