Nyheder

Xiu Xiu kommer med nyt til juli


Det interessante og yderst produktive avantgardeband Xiu Xiu er snart på banen igen med et nyt album, der er opfølger til sidste års roste Fabulous Muscles. La Floret hedder det nye værk, som udkommer den 12. juli på 5 Rue Christine.

Albummet, der er bandets fjerde fuldlængde på fire år (Vi sagde jo de var produktive), bliver omkranset af en tour, der allerede er startet. Som det ser ud lige nu, bliver Danmark dog ikke et stop på touren, og et besøg på Roskilde Festivalen virker i hvert fald højest usandsynligt, da Xiu Xiu så sent som den 2. juli (Roskilde slutter den 3. juli) befinder sig i Utah af alle steder.

Alt det skal dog ikke forhindre os i at bringe tracklisten fra La Floret:

1. Clover
2. Muppet Face
3. Mousey Toy
4. Pox
5. Baby Captain
6. Saturn
7. Rose Of Sharon (Grey Ghost Version)
8. Ale
9. Bog People
10. Dangerous You Shouldn’t Be Here
11. Yellow Raspberry

Xiu Xiu´s hjemmeside

Leave a Reply