Nyheder

Amerikansk dream-pop i aften på Lades


Hvis man er til amerikansk indie-dream-pop tilsat en anelse shoegazer bør man tage en tur ind på Lades Kælder i København i aften. Her spiller San Francisco-bandet Citizens Here and Abroad nemlig en helt gratis koncert.

Bandet udgav sidste år debutpladen Ghosts of Tables and Chairs, der er fyldt med lettere støjende popsange komplet med kvinde-mand-vokal i forgrunden. Citizens Here and Abroad skulle efter sigende give et yderst stemningsmættet liveshow, så det lyder til at kunne blive en ok tirsdag.

Med i den gratis billetpris får man endda også en koncert med danske Marvins Revolt, der plejer at levere seværdige liveshows fyldt med eksplosiv støjrock.

Undertoners anmeldelse af Ghosts of Tables and Chairs

Undertoners anmeldelse af Marvins Revolt

Leave a Reply