Nyheder

BRMC kommer med nyt til august


Garagerockerne fra Black Rebel Motorcycle Club har færdiggjort et nyt album, der kommer på gaden den 22. august. Pladen, der er gruppens tredje fuldlængde, har fået titlen Howl, hvilket er gruppens hyldest til Allen Ginsberg og de andre Beat-poeter fra 50-erne og 60-erne.

Titlen er ikke det eneste som retro-gruppen har samlet op fra fortiden, da bassist Robert Turner blandt andet kan afslører, at der er numre på den nye plade, der lyder som tidlige Bob Dylan-plader og sågar gamle Johnny Cash-sange.

Ain´t No Easy Way bliver den første single fra den nye plade, og den udkommer den 8. august. Her er tracklisten til Howl i øvrigt:

1. Shuffle Your Feet
2. Howl
3. Devil’s Waitin’
4. Ain’t No Easy Way
5. Still Suspicion Holds You Tight
6. Fault Line
7. Promise
8. Weight Of The World
9. Restless Sinner
10. Gospel Song
11. Complicated Situation
12. Sympathetic Noose
13. The Line

Leave a Reply