Nyheder

Hør hele det nye album fra Sleater-Kinney

11 år efter at de blev dannet i Olympia, Washington er riot grrrl-trioen Sleater-Kinney klar med deres syvende album. Det er samtidig deres første udgivelse på det altid særdeles aktive vestkyst-label Sub Pop. Og ligesom Low har Sleater-Kinney valgt at lade deres første plade for selskabet blive slebet til af Mercury Rev og Flaming Lips’ faste producer Dave Fridmann.

Sleater-Kinneys nye plade kommer til at bære titlen The Woods og udkommer d. 24. maj. Men allerede nu kan hele albummet streames og høres via Sub Pops hjemmeside.
Og det lader bestemt ikke til, at de damer har mistet taget. Der bliver stadig spillet melodisk punkrock, og det er stadig tydeligt, hvor meget Sleater-Kinney har betydet for et band som Pretty Girls Make Graves.

Leave a Reply