Nyheder

Lyt til Adams og Malkmus


Du kan lytte til Ryan Adams nye album 'Cold Roses'.

Kan I huske, da man i gamle dage rent faktisk stod nede i en pladebutik og ventede på at overtage et par fedtede høretelefoner for at lytte til en plade, inden man købte den? Ha, må man selvfølgelig sige til det koncept i dag, hvor vi har noget, der hedder internettet.

Nu behøver man således ikke at gå uden for en dør, men kan i stedet blive foran sin computer og lytte til musikken (hvis kunstnerne altså har valgt at lægge den ud), inden man køber den (hvilket selvfølgelig også foregår over nettet).

Som regel er det kun et par enkelte smagsprøver, man kan høre, men nogle gange er man heldig at få det hele med. For eksempel har den produktive, moderigtige, humørsvingende alt-country-stjerne Ryan Adams lagt hele sit nye dobbeltalbum Cold Roses, der er indspillet sammen med backingbandet The Cardinals, ud til fri afbenyttelse hér.

Også den tidligere Pavement-frontmand Stephen Malkmus er flink ved sine fans og har lagt lydbider ud på nettet fra sin kommende plade. Face the Truth udkommer den 23. maj på Domino Records, og den kan du altså lytte til dele af hér.

Nu håber vi, at vi har gjort vores til, at I bliver inde foran jeres computere i det fine vejr.

Leave a Reply