Nyheder

Velvet Revolver på Roskilde


Så er det tid til at få pudset de gamle Slash-tatoveringer af drenge og piger. Velvet Revolver har meldt sin ankomst på årets Roskilde-festival, og mon ikke det bliver med Gibson-guitarer, læderbukser, Jack Daniels-flasker og hele molevitten. Rock´n´fucking´n´Roll. For dem der ikke skulle vide det er Velvet Revolver en slags genoplivning af Guns´n´fucking´n´Roses, blot uden Axl Rose, der jo rent faktisk stadig er frontmand i netop omtalte band.

Nå, men udover Velvet Revolver er to andre rock-navne også blevet tilføjet festival-programmet i dag. Det drejer sig om de innovative metal-hoveder i amerikanske Mastodon og så et af emoens gamle navne Jimmy Eat World.

Mastodon, der blandt andet har turneret sammen med Slipknot og Slayer, blander elementer fra både jazz og blues ind i deres metal-rock, mens Jimmy Eat World blander deres emo-rock ind på top 40.

Leave a Reply