Nyheder

Dansk indielabel udgiver australsk EP


Det københavnske indielabel Sublime Exile Recordings er nu klar til at udgive debut-pladen fra det australske dream-pop-band the Fakes. EP´en Storm In A Tea Cup har godt nok ikke fået en official udgivelsesdato endnu, men singleforløberen I Hate January er allerede i rotation på radioen – i Australien altså.

Bandet beskrives på mange måder på pladeselskabets hjemmeside, men den mest fængende er nok den engelske frase: What Punk would sound like if it could be beautiful. Wauw. Udover det bliver the Fakes sammenlignet med blandt andet Mazzy Star, Cowboy Junkies og så selvfølgelig My Bloody Valentine.

Tracklisten til Storm In A Tea Cup:

1. Tear
2. Storm
3. I Hate January
4. Happy
5. Breathe
6. A minutes notice

Sublime Exile Records
Fyrwerk Music & Entertainment

Leave a Reply