Nyheder

Depeche Mode i Parken til februar


Det legendariske engelske band Depeche Mode har i dag offentliggjort, at det kommer en tur til København på den forestående verdensturné. Det sker helt præcist lørdag den 25. februar klokken 20.00 i Parken.

Som tidligere rapporteret her på siden, er Depeche Mode klar med en helt ny skive en gang til efteråret, og mon ikke de nye sange trods alt vil finde vej til setlisten, der ellers i forvejen vil være fuld af gamle klassikere.

Der er ikke fastsat en pris til koncerten endnu, men vi ved, at billetterne først kan købes fra mandag den 5. september klokken 10.00. Det skal i øvrigt ske igennem billetlugen.dk, så man må forvente, at salget vil foregå gnidningsfrit og uden kaos. [ironisk blinkende smiley indsættes her]

Depeche Mode-plade til efteråret

Leave a Reply