Nyheder

Download Spot-aktuelle artister


Gravy er en af de artister, som man kan downloade et nummer med.

Som de fleste der er interesserede i den slags nok godt ved, så er der Spot-festival i Århus i den kommende weekend. Flere end hundrede solister og bands vil underholde på de forskellige spillesteder, og blandt dem vil selvfølgelig også være en masse navne fra de uafhængige pladeselskaber, der er skudt op i Danmark de sidste par år.

For at lade ordentligt op til weekenden tilbyder de uafhængige pladeselskaber (DUP) nu downloads med ti af de bands der spiller på en speciel scene på festivalen, der endda hedder DUP-scenen. Downloadingen er i samarbejde med TDC og det hele sker under sloganet 10tracks, 10 bands, 10 kroner. Hurra, her på Undertoner elsker vi, når ting sker under et slogan.

Her er Tracklisten til numrene, der kan downloades på denne adresse:

1. Turbulens – Bejleren
2. Green Pitch – In Amsterdam
3. Red Ink – ingen titel
4. Aron – Early Morning
5. The Psyke Project – In The Mist
6. The Mopeds – Refused Demoland
7. Olesen-Olesen – Studier af skyer
8. Nicolai Munch – Goodbye
9. Gravy – That Girl
10. Ghost Rocket – Drug Freedom

Leave a Reply