Nyheder

Elbows nye plade kommer som film

D. 6. juli er der i London generalprøve på filmudgaven af Elbows nye plade Leaders of the Free World.

Foto: Tom Sheehan

I forbindelse med indspilningen af den nye plade har Elbow nemlig arbejdet sammen med kunstnergruppen The Soup Collective. Under indspilningerne har The Soup Collective levet optagelser til en dokumentarfilm og samtidig samarbejdet med Elbow om små kortfilm, animationer m.m.

Alt, hvad The Soup Collective fik lavet, blev vist på en storskærm i Elbows studio Blueprint og har på den måde inspireret Elbows nye plade, samtidig med at Elbows musik har inspireret alt, hvad The Soup Collective lavede. Et samarbejde, alle har fået noget ud af.

Der er ingen forlydender, om man kommer til at kunne købe filmudgaven af Leaders of the Free World, der udkommer som plade d. 5. september. Men da de to første Elbow-udspil begge har været tilgængelige med bonusdisc eller dvd, er det ikke utænkeligt, at filmen ender med at kunne erhverves på denne måde.

Leave a Reply