Nyheder

Lyt til ny Brian Eno


Som vi rapporterede om for en halvanden måneds tid siden er der et nyt album på vej fra legendariske Brian Eno, og nu er tiden fløjet så meget, at det faktisk er om en uge, at Another Day On Earth kommer på gaden.

I den anledning ville vi lige gøre opmærksom på, at man nu kan lytte til albummet eller i hvert fald dele af det. Samtidig kan vi fortælle, at førstesinglen This fra i dag af er tilgængelig som elektronisk download – altså den slags man betaler for på iTunes og lignende steder.

Og sidst, men ikke mindst, kan vi nu bringe tracklisten fra Another Day On Earth:

1. This
2. Then So Clear
3. A Long Way Down
4. Going Unconscious
5. Caught Between
6. Passing Over
7. How Many Worlds
8. Bottomliners
9. Just Another Day
10. Under
11. Bone Bomb

Nyt Album fra Brian Eno

Leave a Reply