Nyheder

Mew føjes til Spot


I den kommende weekend sparkes dørene op til Spot-festivalen på de århusianske spillesteder, og nu er endnu et stort navn blevet tilføjet her i 11. time. Ingen ringere end Mew er nemlig blevet programsat til at lukke festivalen lørdag aften i Ridehuset.

Det danske band er ved at være færdig med opfølgeren til Frengers, der kom tilbage i 2003. Den nye plade kommer sandsynligvis omkring september, men indtil da er da rig mulighed for at opleve Mew live – også selvom man ikke skal på Spot-festival. Bandet spiller nemlig nogle opvarmningsjobs for R.E.M. i Skandinavien, og så vil Jonas Bjerre og co. også være at finde på både Roskilde-festivalen og Skanderborg-festivalen.

Men først gælder det altså Spot, og her kan man, udover Mew, opleve blandt andet moi Caprice, Figurines, Barra Head, Mikael Simpson samt selvfølgelig en masse upcoming navne.

Leave a Reply