Nyheder

Programmet til Klub Sanz Festivalen klar


Oh No Ono er blandt de bands man kan opleve på festivalen.

Selvom den store Roskilde-festival lurer lige om hjørnet, kan vi godt finde tid til at dvæle lidt ved en noget mindre dansk festival – endda på den anden side af Storebælt. Tredje udgave af den årlige Klub Sanz Festival løber nemlig af stablen den 16. juli på Voxhall i Århus, og det er med en række interessante danske navne.

Nu er festival måske så meget sagt, da der altså er tale om én dag på ét spillested, men til gengæld er prisen så også en lidt anden, end for fire dage på Roskilde Festivalen. 80 kroner er nemlig bare hvad man skal punge op med for at se følgende navne spille op til dans og eftertænksomhed: January Jaunt, Mimas, Dial Zero, Oh No Ono, Tonekontroll, Entakt og Death to Frank Ziyanak.

Tidligere har festivalen præsenteret navne som The Blue Van, Powersolo og Spleen United, så der er gode chancer for at se det næste halvkendte danske band før din indienabo.

Leave a Reply