Nyheder

… Trail of Dead kommer (alligevel) til Roskilde

For godt to måneder siden skrev vi, at det skulle være sikkert og vist, at texanske And You Will Know Us by the Trail of Dead ville troppe op på årets Roskilde Festival.

For en måned siden skrev vi så, at det skulle være lige så sikkert og vist, at emorock-kvartetten ikke ville være at finde på Dyrskuepladsen, og at de interesserede måtte tage til takke med at se … Trail of Dead på Loppen i København søndag d. 26. juni.

Nu er vi efterhånden ved at være varsomme med at være sikre på noget som helst. Derfor er det med lidt bange anelser, at vi vover at fortælle, at Roskilde Festival-arrangørerne nu har sagt, at det er ganske vist: … Trail of Dead indtager Orange Scene søndag d. 3. juli kl. 17.00.
Og det må betyde, at texanerne får mere end almindeligt travlt med at få benene på nakken, så snart de har forladt scenen. Spillestedet Star Club i Dresden hævder nemlig (ligesom bandets egen hjemmeside), at de søndag aften kan blænde op for And You Will Know Us by the Trail of Dead.
Aner man en potentiel aflysning? I så fald ved du, at Undertoners nyhedsspalte altid har plads til en ekstra Trail of Dead-nyhed om den slags.

Leave a Reply