Nyheder

Tre nye plader fra Symptoms – helt gratis

Bortset fra et par koncerter hist og pist har man ikke hørt meget til Klaus Ammitzbøll alias Symptoms siden hans 2001-album Apathy, der med sine forrevne og kornede ambient-droner fik en yderst pæn modtagelse.

Men den hidtidige anonymitet har måske en ganske naturlig forklaring. Ammitzbøll lader til at have haft travlt, for nu har han nemlig udsendt intet mindre end tre plader på én gang – Discipline, Joy og Violence.

Dét i sig selv er lidt af en mundfuld, men Ammitzbøll nøjes ikke med at lave musik. Han har til hver enkelt af pladerne sammensat et diasshow, som akkompagnerer de sitrende lydflader.
Men hvordan får du det så alt dét ind i din CD-afspiller? Tja, det ville være smartere at tage fat i din computer. Hvad enten du er PC-bruger eller Mac-fan, ligger samtlige af de nye Symptoms-plader inkl. billedcollager på Symptoms’ hjemmeside, hvor de er gratis at downloade.

Leave a Reply