Nyheder

Atter aktivitet hos Thomas Knaks label

Der har været stille omkring Thomas Knak (alias Opiate) og hans pladeselskab Hobby Industries siden sidste efterår, da Knaks duo med tyske Carsten Nicolai under navnet Opto udsendte albummet 2nd.

Men efter netop at have optrådt med Nicolai på årets Roskilde Festival er Knak nu klar til at slippe to nye hobbyprodukter.

Efter næsten udelukkende at have udgivet EP’er siden opstarten i 1999 er vinden nu vendt. I hvert fald er det to fuldlængdealbums, Knak præsenterer.
I slutningen af september træder Tobias Wilner fra Blue Foundation ind på Hobby-holdet med sin første egentlige udgivelse under navnet Bichi. Med titlen Notwithstanding kommer pladen til at inkludere gæsteoptrædender fra flere af de andre Blue Foundation-medlemmer. Men forvent ellers mere klik og knas end hos Blue Foundation.

Senere på efteråret får svenske Spinform comeback på Hobby Industries, hvor han for to år siden udgav EP’en Superstjerna. Erik Møller holder sig, hvad angår titler, til sit svenske modersmål og Bryter tysnaden sidst i oktober.

Leave a Reply