Nyheder

Dirty Three og CocoRosie på vej med nye plader


Søstrene fra CocoRosie er klar med deres andet album.

Pladeselskabet Touch & Go, der blandt andet har TV On the Radio i sin stald, udsender et par spændende plader her til efteråret. Australierne fra det instrumentelle band Dirty Three er klar med en ny plade, og så kommer pigeduoen CocoRosie med en opfølger til den roste debut La Maison de Mon Reve fra sidste år.

For Dirty Three er der tale om bandets syvende album, og selvom der ikke er meget information om pladen, kan vi da fortælle, at den hedder Cinder og udkommer den 11. oktober. Udover det byder albummet blandt andet på gæsteoptrædener fra Chan Marshall og Sally Timms fra the Mekons. Spændende.

CocoRosies nye plade hedder Noah´s Ark og udkommer allerede den 13. september. Også her er der fornemme gæsteoptrædener, blandt andet i form af Devendra Banhart og Antony fra Antony & the Johnson.
Tracklisten til Noah´s Ark:

1. K-Hole
2. Beautiful Boyz
3. South 2nd
4. Bear Hides and Buffalo
5. Tekno Love Song
6. The Sea Is Calm
7. Noah’s Ark
8. Milk
9. Armageddon
10. Brazilian Sun
11. Bisounours
12. Honey or Tar

Leave a Reply