Nyheder

(Gammelt) nyt fra Sterling

Sidste år var der bred enighed om, at Sterling slap rigtig fint fra deres debutplade Solo danser mama sjus, og nu er der så mere på vej fra københavnerkvartetten.

Foto: Malle Gilbert

15. august udgiver Sterling Estadio Camp-let, der er resultatet af et forår tilbragt i et studie på Amager. Der er ikke tale om en ny plade, men i følge bandet selv er udgivelsen for lang til at være en EP, så den har fået den mundrette betegnelse “en mellemspiller”. Udgivelsen kommer blandt andet til at indeholde nummeret Ubesvaret opkald (i disse dage Ugens Uundgåelige på P3), en coverversion af en coverversion. I 1983 fordanskede TV-2 under navnet The Beautifuls en Brian Eno-sang, og nu har Sterling altså genindspillet herligheden.

Hvis du ikke har lyst til at vente helt til den 15. august med at høre nyt fra Sterling, har du muligheden fire dage tidligere. På årets Skanderborg Festival disker bandet uden tvivl op med et par numre fra Estadio Camp-let.

Leave a Reply